\\ Bubbelbal Wedstrijd

Geglij in de Wei heeft naast de immense helling ook diverse attracties waar bezoekers aan deel kunnen nemen die niet van de helling afgaan. In 2001 was er een buikschuifbaan van meer dan 50 meter waarop meteen al een wereldrecord werd gevestigd met 49.78 meter door Jan Joost de Jong. In 2010 was er aandacht voor Hole in the Wall. De deelnemers kozen voor een van de twee geblindeerde gaten in de muur, in de hoop dat de beweegbare brug zich achter de gekozen poort bevond... Tijdens de editie van 2013 stond onder meer het fusthangen in de belangstelling met een spectaculaire finale boven het waterbassin. 

De organisatie gooit het in 2019 over een hele andere boeg en organiseert een heuse wedstrijd Bubbelbal! Voetbal is natuurlijk al een prachtspel, maar wat als beide teams zélf in een bal zitten? Dan wordt het een hilarisch prachtspel! Bubbel voetbal is dé hit van het moment; een welkome aanvulling op de sportieve insteek van Geglij in de Wei!

 

De Bubbelballen hebben een diameter van anderhalve meter. De speler kruipt in de bal en transformeert daarmee in een lachwekkende Bubbel voetballer. Na het eerste fluitsignaal begint het echte spektakel waarbij spelers zich al stuiterend, rollend en botsend een weg naar het goal van de tegenstander banen. Een tafereel dat ook voor de toeschouwers een komische lust voor het oog is!

 

Bubbelbal

Wanneer: Hemelvaartsdag 2019

Waar: Op het terrein van Geglij in de Wei

Duur wedstrijd: 10 minuten 

Groepsgrootte: 4 tegen 4

Voor wie: Teams tussen de 8 en 80 jaar Kosten: Gratis!

Aanmelden: Via onderstaand formulier

Leeftijdscategorie

Dank voor de aanmelding!

Liever aanmelden op papier? Download hier het aanmeldformulier.